2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 07:30

Belföld

Az ellenzéki pártok is értékelték Orbán Viktor évértékelő beszédét

Reagáltak az ellenzéki pártok a miniszterelnök évértékelő beszédére. Jakab Péter a Jobbik elnöke szerint, Orbán Viktor elengedte a dolgozók és a nyugdíjasok kezét, Tóth Bertalan, MSZP elnök szerint pedig a miniszterelnök nem tudja megvédeni az embereket a gazdasági válságtól. Gyurcsány Ferenc úgy vélte Magyarország még soha nem volt ennyire lemaradva. A Mi Hazánk Mozgalom szerint pedig a kabinet politikája nem elég bátor például Gyöngyöspata ügyében. Az ellenzék reakcióiból látszik, hogy ők nem örülnek az elmúlt tíz év közös sikereinek - így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István elmondta: a kormánypárt büszke a közös eredményekre, és a jövőben is Magyarországért fog küzdeni.

  • Az ellenzéki pártok is értékelték Orbán Viktor évértékelő beszédét

"Orbán Viktor ma évértékelőt tartott. Az elhangzottak alapján, tettre késznek kell lennünk, de bizakodóak is lehetünk. Az ellenzék viszont úgy látszik, nem örül. Reakciójukból az látszik, hogy ők nem örülnek az elmúlt 10 közös sikereinek. Nem örülnek annak, hogy Trianonra mi országépítéssel emlékezünk. Talán jobb lett volna, ha végighallgatják a miniszterelnöki beszédet, és közleményeiket nem az évértékelő előtt, hanem utána írják meg."

- mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István bejegyzését ide kattintva érhetik el.

Szentkirályi Alexandra rövid összefoglaló bejegyzését Orbán Viktor miniszterelnök 22. évértékelőjéről ide kattintva érhetik el.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!