2020. április 4.,
szombat, Izidor napja

Az ellenzéki pártok is értékelték Orbán Viktor évértékelő beszédét

Hír TV

2020. február 16., vasárnap 21:10

Reagáltak az ellenzéki pártok a miniszterelnök évértékelő beszédére. Jakab Péter a Jobbik elnöke szerint, Orbán Viktor elengedte a dolgozók és a nyugdíjasok kezét, Tóth Bertalan, MSZP elnök szerint pedig a miniszterelnök nem tudja megvédeni az embereket a gazdasági válságtól. Gyurcsány Ferenc úgy vélte Magyarország még soha nem volt ennyire lemaradva. A Mi Hazánk Mozgalom szerint pedig a kabinet politikája nem elég bátor például Gyöngyöspata ügyében. Az ellenzék reakcióiból látszik, hogy ők nem örülnek az elmúlt tíz év közös sikereinek - így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István elmondta: a kormánypárt büszke a közös eredményekre, és a jövőben is Magyarországért fog küzdeni.

"Orbán Viktor ma évértékelőt tartott. Az elhangzottak alapján, tettre késznek kell lennünk, de bizakodóak is lehetünk. Az ellenzék viszont úgy látszik, nem örül. Reakciójukból az látszik, hogy ők nem örülnek az elmúlt 10 közös sikereinek. Nem örülnek annak, hogy Trianonra mi országépítéssel emlékezünk. Talán jobb lett volna, ha végighallgatják a miniszterelnöki beszédet, és közleményeiket nem az évértékelő előtt, hanem utána írják meg."

- mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István bejegyzését ide kattintva érhetik el.

Szentkirályi Alexandra rövid összefoglaló bejegyzését Orbán Viktor miniszterelnök 22. évértékelőjéről ide kattintva érhetik el.

Hír TV