2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Hallgat a baloldal László Imre kijelentéséről

Hallgatásba burkolózott az ellenzék László Imre ,Hitlert méltató kijelentése miatt. Sem az MSZP, sem a Momentum, sem pedig a Párbeszéd nem ítélte el a DK-s polgármestert kijelentése miatt. A pártok mellett a főpolgármester sem szólalt meg. A HírTV-t nácimosdatással vádoló Karácsony Gergelyt adásunkig hiába kerestük.

  • Hallgat a baloldal László Imre kijelentéséről

A XII. kerületi Turul szobor a második világháború áldozatainak állít emléket. Az alkotás már többször heves vitát váltott ki. Az azon lévő névsorra ugyanis több olyan ember is felkerült aki aktívan részt vett a nyilas tömeggyilkosságokban. A DK-s Vágó István szerint már a szobor helye is problémás, annak megalkotása pedig bűn.

Elfogadhatatlannak tartja párttársa kijelentését Erzsébetváros első embere. Niedermüller Péter a Hír TV-nek azt mondta: a XI. kerületi polgármester egyetlen szavával sem ért egyet.

A DK frakcióban politizáló Bősz Anett először nem hitte el, hogy politikustársa ilyen kijelentést tett. A képviselő később pedig már mentegetni próbálta László Imrét.

Újpest LMP-s alpolgármestere is elfogadhatatlannak tarja a botrányos videót.

Az MSZP, a Momentum és a Jobbik eddig nem ítélte el László Imrét kijelentése miatt. Adásunkig egyik párt sem reagált az elhangzottakra.

 Budapest első embere hónapok óta nem hajlandó nyilatkozni a Hír TV-nek a kitörés napi riport miatt, amiben szerinte nácikat mosdattunk. Csatornánk már többször szerette volna meghívni a főpolgármester, de a bojkottra hivatkozva ezt megtagadta.

Karácsony Gergely most nem fogalmazott meg kritikát. Többször kerestük a főpolgármestert, de adásunkig nem határolódott el a DK-s polgármester kijelentésétől.

Kapcsolódó anyagunk:

Hitlert dicsérte a DK-s László Imre

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!