2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Az ellenzéki pártok bírálják a gazdaság újraindítását

Az üzletek nyitása nem nagy dolog - erről értekezik közösségi oldalán Hadházy Ákos. A Momentumhoz igazolt képviselő véleményével azonban a boltok tulajdonosai egyáltalán nem értenek egyet. A Fidesz pedig azt gondolja: Hadházy Ákos nem érti, mi is történik most pontosan.

  • Az ellenzéki pártok bírálják a gazdaság újraindítását

Kedden jelentette be a miniszterelnök, hogy megvan a két és félmilliomodik beoltott – így fokozatosan, de újra indulhat az élet Magyarországon.

Az ellenzéki pártok korábban nyitás sürgettek, ám most, hogy hivatalosan is újra indul a gazdaság, már azt szeretnék, hogy továbbra is zárva legyenek az üzletek.

A Momentum képviselője az ATV-ben beszélt arról,hogy kockázatosnak tarja a kormány újraindítási stratégiáját.

Az ellenzéki politikusok nyitásról beszélnek, miközben a kormány egyelőre egy előre eltervezett stratégia alapján újraindítja a gazdaságot. – Erről már a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője beszélt a HírTV-nek.

Hadházy Ákosnak nem ez volt az első Facebook-posztja, amiben a koronavírus elleni védekezést támadta. Legutóbb az Országos Mentőszolgálat munkatársait vádolta meg az ellenzéki politikus. Egy fényképre hivatkozva, azt állítva, hogy a helyzet sokkal rosszabb, mint amit hivatalosan közölnek - ám hamar kiderül, hogy Hadházy csak álhírt terjesztett.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!