2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Az ellenzék nem szavazta meg a megegyezéshez szükséges módosításokat

Nemmel szavazott a Gyurcsány-párt és Jakab Péter azokra a jogszabályokra, amelyek ahhoz kellenek, hogy megegyezés szülessen az Európai Bizottsággal.

  • Az ellenzék nem szavazta meg a megegyezéshez szükséges módosításokat

 Kedden döntött a Parlament arról az előterjesztésről, amely aAz Integritás Hatóság létrehozásáról szól. A hatóságra azért van szükség, hogy mielőbb lehívható legyen a hazánknak járó hét és fél milliárd eurós uniós támogatás. A DK és a Jobbikból eltávolított Jakab Péter azonban nem támogatta az előterjesztést, az MSZP, a Párbeszéd és a Mi Hazánk képviselői pedig tartózkodtak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!