2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:45

Belföld

Az ellenzék folytatja a zöld kampányt

A főpolgármester közben elültette a tízezredik fát a 2016-ban kezdődött 10 000 új fát Budapestre program keretében.

  • Az ellenzék folytatja a zöld kampányt

Az Andrássy úti fákért aggódott néhány napja a baloldal főpolgármester-jelöltje. Karácsony Gergely és csapata az önkormányzati választási kampány egyik legfontosabb elemévé igyekezett tenni a környezetvédelmet. Legújabb ígérete szerint Újpesten parkosítana.

Az LMP is csatlakozott a faültetési kampányhoz. A zöldpárt budapesti elnöke dugódíjat vezetne be ahhoz, hogy ezt megvalósítsák.

Heltai László arra kérdésre azonban, hogy mekkora összegről lenne szó már nem tudott válaszolni.

A főpolgármester közben elültette az utolsó fát is a 10 000 új fát Budapestre program keretében. A 2016 óta zajló akcióval nagy mértékben növekedtek a főváros zöldterületei. Tarlós István szerint hiteltelen az ellenzék részéről az, hogy a környezetvédelemmel kampányolnak.

Tarlós István emlékeztetett: több közelmúltbeli felmérés is igazolja, hogy Budapest sokat fejlődött az elmúlt években, ezt bizonyítja az is, hogy nemrég a magyar fővárost Kelet-Európa legélhetőbb metropoliszává választották.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!