2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Soroló 03:40

Belföld

Az eladósodást akadályozták meg Miskolcon

Mégsem vehet fel hitelt a miskolci városvezetés, ugyanis a csütörtöki rendkívüli közgyűlésen a kormánypártok néhány baloldali önkormányzati képviselővel együtt leszavazták a javaslatot.

  • Az eladósodást akadályozták meg Miskolcon

A Borsodi megyeszékhely vezetése 8 milliárd forint hitel felvételét tervezte, amelynek egy részéből egy általuk igényelt korábbi kölcsönt fizettek volna vissza, a másikból pedig ipari parkot akartak fejleszteni. A miskolci Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett, az újabb 8 milliárdos hitel minden helyi családnak 300-400 ezer forint többlet terhet jelentett volna, és a csőd szélére vezette volna Miskolcot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!