2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Az ég kék, a dollár zöld – a baloldal változatlanul a saját országa ellen dolgozik

Az ég kék, a dollár zöld - a baloldal változatlanul a saját országa ellen dolgozik, így reagált Dömötör Csaba Varju László napirend előtti felszólalására a Parlamentben. A DK-s képviselő szerint a kormány nem tesz semmit, hogy megvédje a családokat, ami az államtitkár szerint valótlanság.

  • Az ég kék, a dollár zöld – a baloldal változatlanul a saját országa ellen dolgozik

Dömötör Csaba hozzátette: nehéz arra szavakat találni, hogy képviselők azért harcolnak, hogy a családok ne kapják meg a nekik járó uniós forrásokat. A baloldal nem tesz mást, mint magasabb fokozatba kapcsolja az uniós pénzek blokkolásáért folytatott kampányt – tette hozzá.

A pénzügyminiszter helyettese úgy reagált, hogy a baloldali politikusok már jó ideje riogatják a közvéleményt azzal, hogy eljött a vég, és összeomlik a gazdaság. A valóság mégis más.

Tállai András hangsúlyozta: az ország idén el fogja kerülni a recessziót, jövőre pedig jelentős gazdasági bővülésre számítanak, mintegy négyszázalékosra.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!