2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Belföld

Átragasztották az uniós plakátokat Pécsett

  • Átragasztották az uniós plakátokat Pécsett

Több uniós projekt plakátra is a "Köszönjük Páva Zsolt! Köszönjük Fidesz!" feliratokat ragasztotta fel a Pécsi Igazság nevű ismeretlen csoportosulás az éjszaka folyamán.

A képeket több szerkesztőségnek, így a Hír TV-nek is elküldték azzal a megjegyzéssel, hogy bár ők nem fideszes aktivisták, de elegük van abból, hogy a városvezetés elhallgatja azt, ami Pécsett történt.

Akciójukkal azt akarták elérni, hogy mindenki tudja meg, hogy a pécsiek kinek köszönhetik a felújításokat.

Közleményükben azt írták: Céljuk, hogy végre az új városvezetés is kezdjen el dolgozni.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!