2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Csörte - A nap vitája 13:05

Belföld

Átadták a világszínvonalú hibrid műtőt a Péterfy Kórházban

Átadták a világon jelenleg egyedülálló hibrid műtőt a Péterfy Kórházban, amely az Egészséges Budapest Program 1,2 milliárd forintos támogatásával valósult meg - ismertette a Fidesz országgyűlési képviselője a helyszínen.

A legmodernebb technológiai megoldásokat tartalmazó, kombinált képalkotó és operációs helyiség, az úgynevezett hibrid műtőben a beteg mozgatása és szállítása nélkül, azonnal elvégezhetők a beavatkozáshoz szükséges vizsgálatok.

Az intézmény a közeljövőben kelet-közép-európai robotsebészeti és oktatóközpontként is funkcionál majd.

Kocsis Máté elmondta: a kormány elkötelezett a további egészségügyi fejlesztések mellett.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!