2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Apáti Bence a Hír TV-ben kekeckedik

Októbertől új portréműsort indít a Hír TV. Célkeresztben a megmondóemberek, politikusok és közéleti szereplők. Vendégünk volt Apáti Bence, aki az ígéri, a műsor egyszerre lesz kekeckedő és szatirikus.

  • Apáti Bence a Hír TV-ben kekeckedik

Apáti Bence új szerepben próbálja ki magát: a műértő közönség balettszínpadon, az ország a TV2-celebjeként ismerte meg Apáti Bencét. A színpadot az írásra váltó művészt már a Magyar Idők hasábjain és az Echo TV képernyőjén is láthattuk. Ugyanakkor saját műsora nem volt eddig, mint mondja, sokat dolgozik, hogy levetkőzze dadogását, és felnőjön az új szerephez.

Már-már autizmusba hajló fanatizmussal veti magát minden új munkába, balettmestere, Keveházi Gábor szavaival a Hír TV új műsorvezetője egy „cukin csetlőbotló fiúcska, akiéhez hasonló kitartást még nem látott”. Önostorozó, önkritikus embernek tartja magát Bence, aki tehetségtelenségét kemény munkával kompenzálja: elsőnek érkezett és utoljára távozott a balettpróbákról is, így remélhetőleg az új műsor készítésénél is megmutatkozik majd maximalizmusa.

A műsor közéleti szereplőkről, politikusokról, véleményvezérekről, befolyásos emberekről fog szólni. Riportertársa Losonczi Kata lesz az új műsorban, akit a hír TV korábbi Célpont műsorából ismerhetnek a nézők. Stúdió-háttérbeszélgetések, riportok váltják majd egymást az új, izgalmas műsorban. Kekeckedő, szatirikus, szubjektív műsort tervez Apáti Bence. „Nem fog elhangozni a független-objektív jelző, nem lesz szó az oktatás-egészségügy kérdéseiről és az otthonápolásról, ugyanakkor a Főhősökkel, az influenszerekkel sokat fogunk foglalkozni” – ígéri az új műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!