2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

Angyal Ügyvédje – Tanúként hallgatták meg Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt

Tanúként hallgatta meg a Nemzeti Nyomozó Iroda Molnár Zsoltot az MSZP pártigazgatóját, valamint Őrsi Gergelyt a párt második kerületi polgármesterét, miután megpróbálták őket megzsarolni – írta az atv.hu A párt azt írta, hogy a bizonyítékokat átadták a hatóságoknak és ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést. Az Angyal ügyvédje nevű blog december elején ígért leleplező információkat ellenzéki politikusok állítólagos drogpartijairól. A szocialista politikusok szerint azonban egyszerű zsarolásról van szó.

  • Angyal Ügyvédje – Tanúként hallgatták meg Molnár Zsoltot és Őrsi Gergelyt

 

Egy hatodik kerületi házban tartott drogpartikat az egyik ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik vezető tisztségviselője – ezt állította Az Angyal Ügyvédje nevű blog, a december elején közzétett bejegyzés szerint a partikra luxus escortlányok is jártak, akiknek óránként nyolcvan-százezer forintot fizettek. A leleplezőnek szánt blog írója azt állította, hogy több lánnyal is beszélt a részt vevők közül, és ők számoltak be a politikusok kokainozásáról. A cikk szerint a lakás egyébként a párt egyik vezetőjéé, de nem szerepel a vagyonnyilatkozatában.

A bejegyzés másnapján Molnár Zsolt az ATV-ben közölte, hogy megpróbálták őt és egyik párttársát is megzsarolni, több millió forintot követeltek tőlük kitalált történetekkel. Az MSZP pártigazgatója szerint azonban nincs ellenzéki Borkai-ügy csak zsarolási ügy van. Akkor mindössze annyit közölt, hogy egy olyan személy akarta megzsarolni, aki korábban a párt kampányában is részt vett. Néhány órával Molnár Zsolt nyilatkozata után Őrsi Gergely a második kerület polgármestere egy videót tett közzé, amelyben elmondta, hogy ő a másik, akit megpróbáltak megzsarolni. De nem enged nekik.

Bár Németh Gábor az Egyenlítő blog korábbi szerzője tagadta, hogy ő állna Az Angyal Ügyvédje mögött, Wirth Zoltán, a Hírklikk.hu tulajdonosa szerint bizonyítékai vannak Németh ellen. Wirth azt mondta: kétszer találkoztak, a második alkalommal kerültek szóba Molnár Zsolték. Németh Gábor azt ígérte, feljelenti Molnár Zsoltékat. Az ATV Híradója akkor kereste a szocialista politikusokat az ügyben, végül az MSZP egy közleményben azt írta, a megzsarolt politikusaink ismert tettes ellen megtették a feljelentést, a bizonyítékokat pedig átadták a hatóságoknak. 

Az Angyal Ügyvédje továbbra is azt ígéri, hogy az újév első napján megnevezi az érintett politikusokat és új információkat is közzé tesz. Az ismeretlen szerző azt is tudatta, nem a DK-s Gréczy Zsoltról van szó. Közben a Borkai-ügyet kirobbantó Ez az Ördög Ügyvédje blog újabb bejegyzést tett közzé a napokban, és azt ígérte, hogy izgalmas év elé nézünk.

ATV nyomán PestiSrácok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!