2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 11:00

Belföld

Zsarolásról beszélnek MSZP-s politikusok

Molnár Zsolt mellett Őrsi Gergely, a II. kerület szocialista polgármestere is bejelentette, hogy megzsarolta az Angyal ügyvédje blog. A fiatal polgármester közösségi oldalán egy videóban beszélt arról, hogy soha semmilyen zsarolási kísérletnek nem engedett. Szerinte hamis lejáratásokról van szó. A 24.hu nak azt mondta, hogy Molnár Zsolt pártigazgatón és egy másik személyen keresztül zsarolták őt. Molnár az ATV-ben beszélt arról, hogy róla írt a blog szerzője. A beszélgetésben - lehetséges szerzőként - felmerült Németh Gábor, az MSZP-közeli Egyenlítő Blog korábbi szerkesztőjének neve. Molnár ezt az értesülést nem cáfolta és azt mondta, hogy rendőrségi feljelentést tesz a blog szerzője ellen.

  • Zsarolásról beszélnek MSZP-s politikusok

 

Nincs eltitkolt lakásom, nem drogoztam soha, nem vettem részt szexpartikon – közölte Molnár, aki szerint ez nem egy újabb Borkai-ügy. A balliberális pártigazgató a Magyar Hírlap beszámolója szerint azt mondta, csak zsarolásról van szó. Hozzátette, a stúdióból egyenesen a rendőrségre megy feljelentést tenni, név szerint is tudja, ki akarta zsarolni, de az adásban nevet nem mondott. 

Molnár szerint az elkövető kreált egy történetet, és azzal akarta hitelessé tenni azt, hogy belekevert egy polgármestert. De Molnár a polgármestert nem nevezte meg. Egy fiatal, most megválasztott polgármester – csupán ennyit árult el róla, illetve azt, hogy ez a polgármester is „kapott egy ilyen típusú pressziót”. 

Pénzt kért a zsaroló, milliós értékben – mondta Molnár. Annyit elárult a zsarolóról, hogy az MSZP kampányában is részt vett, magát újságírónak tartja. Keveredett ő már büntetőeljárásba – mondta a zsarolóról Molnár, de azt hangsúlyozta: először a rendőrségen fogja megnevezni. Átadott a műsorvezetőnek, Vujity Tvrtkónak egy lezárt borítékot, amiben megnevezte a zsarolót. Tvtrko erre közölte vele, hogy csak akkor fogadja el a borítékot, ha kibonthatja, és elmondhatja a nézőknek, milyen név van benne. Erre végül nem került sor. 

Ezt a mocskos játszmát ma le kell zárni – közölte Molnár láthatóan idegesen. Tegye meg ez az elkövető, hogy nem vár január elsejéig! Tegye le a bizonyítékokat, a dokumentumokat, ne várjon! – üzent az Angyal ügyvédjének Molnár Zsolt. 

Sikerült aztán jól lelepleznie magát Molnárnak, ugyanis a Tvrtkónak arra a kérdésére, hogy a zsarolásnak van-e köze Németh Gáborhoz, az Egyenlítő blog korábbi szerkesztőjéhez, Molnár azt mondta, ezt nem tudja cáfolni. Tehát Molnár, miközben az egész interjúban arról beszélt, hogy először a rendőröknek akarja megnevezni az illetőt, tulajdonképpen az adás végére már el is árulta, kinek megy majd a feljelentés.

Örsi Gergely a másik érintett

Az Angyal ügyvédje blog róla Örsi Gergelyről, a főváros II. kerületének polgármesteréről is írt – derült ki a szocialista politikus közösségi oldalára feltöltött videóból.

Örsi Gergely közölte, az elmúlt napokban megpróbálták megzsarolni

Különböző csatornákon keresztül arról jutottak el hozzánk hírek, hogy lejáratási kísérletet terveznek, amennyiben nem teljesítem a zsarolók követeléseit. A zsarolók célja többek között az is, hogy a kerület közéletének javítása és valódi problémák elhárítása helyett valótlanságok tisztázásával teljenek a napok

– írta a politikus, aki leszögezte, semmilyen zsarolási kísérletnek nem fog engedni. 

A Kiss Krisztina néven blogoló Angyal ügyvédje a „Még az idén kiderülhet, ki az ellenzék Borkai Zsoltja” című posztja konkrét bizonyítékok bemutatása nélkül arra utal, hogy egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester valamint pártjának egyik első számú vezetője érintett lehet egy prostituáltakkal és kábítószerekkel összefüggő botrányban.

Az oldal azt közölte, hogy nem kívánja szétzúzni az érintett politikusok magánéletét, így amennyiben a magukra ismerő politikusok 2019. december 31-ig visszavonulnak a közélettől, úgy január 1-én a blog nem nevezi meg őket. Az Angyal ügyvédje szerint az általa ismertetett drogos bulikon résztvevő három örömlány a hatóságoknak bizonyítékokat is hajlandó bemutatni.

A fiatal lányok az Angyal ügyvédje szerint azt állítják, egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték őket a házhoz, ahol kiszolgálták a politikusok igényeit, a lányok többször két órát töltött el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak.

A blog információi szerint a drogot az egyik októberben megválasztott ellenzéki polgármester és az ő egyik barátja szerezte be egy budai dílertől, ráadásul a két politikus „beszerzője” október 13-a után még állást is kapott a polgármester által vezetett önkormányzatban, ahol állítólag a mai napig is dolgozik, és a két ellenzéki politikus pártját erősíti.

A bulik női résztvevői, a blognak nyilatkozó és bizonyítékokat átadó lányok - állításuk szerint - az első alkalommal, néhány éve 19, 21 és 23 évesen feküdtek le ezekkel a politikusokkal. 

Magyar Hírlap - Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!