2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Németh Gábor rágalmazás miatt jelenti fel Molnár Zsoltot

Újabb szocialista politikus állítja azt, hogy az MSZP közeli Egyenlítő Blog korábbi főszerkesztője, Németh Gábor áll az Angyal Ügyvédje blog mögött. Az oldal az mszp-s Molnár Zsoltról, és Őrsi Gergely 2. kerületi szocialista polgármesterről jelentetne meg kompromittáló híreket. Németh közölte: rágalmazás miatt feljelentést tesz Molnár Zsolt ellen. A szocialista politikus viszont zsarolás miatt már feljelentette a szerkesztőt.

  • Németh Gábor rágalmazás miatt jelenti fel Molnár Zsoltot

Megkérdeztük Horváth Csabát arról is, hogy ő miért nem vette magára az írást.

"Engem nem hívott fel Németh Gábor azzal, hogy pénzt kérjen tőlem, vagy bármilyen más ellenszolgáltatást a hallgatásáért cserébe, tehát nem kellett magamra vennem, mert Németh Gábor elrendezte saját maga, akire ő gondolt, azt fölhívta, vagy értesítette, de ez bűncselekmény."

- mondta Horváth Csaba, a XIV. kerület mszp-s polgármestere.

A főváros 2. kerületének szocialista polgármestere már korábban magára vette a leírtakat, majd Molnár Zsolt után ő is nyilvánosság elé állt, és bejelentette, hogy Molnáron keresztül őt is megzsarolták. Őrsi Gergely kitérő választ adott, mikor arról kérdeztük, hogy miért gondolt magára a blogot olvasva.

"Én erről elmondtam mindent azt hiszem az Indexnek adott nyilatkozatomban, kérem, hogy azt használják, én erről mindent elmondtam, és nyilván az egyéb körülményeket pedig adott esetben a rendőrségi eljárás folyamán fogom elmondani, és engedjék meg, hogy ennyit nyilatkozzak, köszönöm."

- tette hozzá Őrsi Gergely, a II. kerület mszp-s polgármestere.

A blog szerint ebben a Szinyei Merse Pál utcai luxus társasházban fogadtak óránként 80-100 ezer forintot kérő örömlányokat. A 24.hu információi szerint a luxusingatlan Molnár Zsolt tulajdonában van. Az MSZP pártigazgatója azonban az ATV-ben tagadta, hogy eltitkolt vagyona lenne, a blogban leírtakat pedig hazugságnak nevezte. Molnár fel is jelentette egykori kollégáját.

Németh Gábor továbbra is cáfolja, hogy ő áll az Angyal ügyvédje blog mögött. A publicista viszont megjegyezte: az elmúlt hónapokban Molnár Zsolt több állásajánlatot is tett neki.

"Legalább 3 állásajánlata volt, amiből 2-re írásos bizonyítékom van, hogy ezeket írásban visszautasítottam, és közben meg, mióta én az ő politikai oldalával már jó ideje szakítottam, a saját blogomon, az ng.blogstar.hu-n megjelentek olyan cikkeim, amik neki nem tetszettek, nyilván ezek után állásajánlattal próbált magához csalogatni, most meg, hogy bajba került, most meg előkapott engem, mint régi embert, akit nem sikerült neki megvásárolnia."

- mondta Németh Gábor.

Németh Gábor hozzátette: rágalmazás miatt még a héten feljelentést tesz a szocialista pártigazgató ellen. Kerestük Molnár Zsoltot is az üggyel kapcsolatban, de adásunkig nem értük el.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!