2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Amit a hazánkba érkező új Gripenekről tudni érdemes + videó

A legfejlettebb technológiai újításokkal szerelték fel azt a négy új Gripent, amelyről pénteken állapodott meg Magyarország és Svédország. A magyar légvédelemnek így 18 vadászgép fog a rendelkezésére állni.

  • Amit a hazánkba érkező új Gripenekről tudni érdemes + videó

A lehető legmodernebbek és a legújabb szoftverekkel, legújabb high-tech berendezésekkel vannak felszerelve. Illetve megnövelték a tűzerejét és megnövelték a teherbíró képességét is a gépnek. Nagyobb súlyú fegyverzetet tud magával vinni, adott esetben nehezebb rakétákat, bombákat

Jelenleg is Magyarország látja el több szomszédos ország légterének biztosítását,valamint a NATO-n belül, rotációs rendszerben a balti országok légvédelmét is.

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint a magyar-svéd találkozón a felek nemcsak a flotta bővítéséről, hanem kiképzési együttműködésről is megállapodtak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A francia nagyszülők örömmel küldenék az unokáikat harcolni Ukrajnába?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!