2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Amerikába hívta Szél Bernadettet a Trump-adminisztráció

Októberben 3 hétre Amerikába utazik Szél Bernadett, egyfajta tanulmányútra. A Hír TV riporterének egy háttér-beszélgetésen már korábban cáfolta, hogy Soros pénzből tanulna. Az útra a Trump-adminisztráció hívta meg.

  • Amerikába hívta Szél Bernadettet a Trump-adminisztráció

Úgy tudjuk, nemcsak konferenciákon vesz részt, hanem - szociológiai munkaként - amerikai családokkal is találkozik. Azt is elmondta, hogy európai parlamenti politizálásra nem készül, ahogy fogalmazott, ehhez túl földhözragadt. Szél Bernadett hétfőn lépett ki az LMP-ből, és a párt parlamenti frakciójából is. A politikus az ATV-ben arról beszélt: szerinte vezetési válság van az LMP-ben. Hozzátette: beperli egykori párttársát, Sallai Róbert Benedeket, aki azt állította, hogy Szél 17 ponton sértette meg az LMP alapszabályát.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba: lehet egymással szórakozni, hogy milyen a haja, hogy mennyit költ a ruháira, satöbbi, egy politikusnak ezt viselnie kell, közszereplők vagyunk, mindenki mond ránk mindenfélét. Lehetnek politikai vitáink, valaki azt mondja hogy a koordináció az nem jó, valaki azt mondja hogy az fontos és szükség van rá, ezt meg lehet vitatni,. De azt, hogy bűncselekménnyel vádolni egymást az egy párton belül minimum furcsa dolog, és azt gondolom hogy ez olyan pont amit itt le kell játszani, mert ilyet nem lehet büntetlenül csinálni” – mondta el Szél Bernadett, immáron független országgyűlési képviselő az ATV kamerájának.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Magyar Péter háborúpárti. Háborúpárti külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!