2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül 21:05

Belföld

Alapjogokért Központ: Politikai akció a vb megvétózása

Karácsony Gergely részéről csupán egy politikai akció az atlétikai világbajnokság megvétózása - erről beszélt híradónknak az Alapjogokért Központ elemzője. Párkányi Eszter megerősítette: Karácsony Gergelynek jogilag nincs mozgástere, hiszen a kormány kötötte a megállapodást. Hozzátette: ráadásul az eseményhez köthető beruházások abban az esetben is elkészülnek, ha nem itt tartanák a világbajnokságot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!