2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bűnösök kora 02:00

Belföld

Aláírták az LMP Zöld Garancia Programját

Aláírták az LMP Zöld Garancia Programját a párt 51. kongresszusán. Karácsony Gergely főpolgármester, a párt miniszterelnök-jelöltje, az LMP nevére utalva, arról beszélt, hogy lehet más a politika, "de most már legyen is más". Hangsúlyozta: nemcsak bevinni kell a parlamentbe a zöld politikát és formálni a közéleti gondolkodást, hanem a zöldeknek a kormány-váltás és az ország újraegyesítése ügyének az élére kell állniuk. Kiemelte: a 2022-es kormány-váltás után igazi, a jövőt építő zöld kormányzás kell hogy jöjjön. Szerinte a hat ellenzéki párt ezt közösen biztosan meg tudja majd valósítani.

  • Aláírták az LMP Zöld Garancia Programját

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!