2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Aláírásgyűjtés indult a patkányozó Bangóné Borbély Ildikó lemondásáért

Civilek megelégelték a szocialisták gyűlöletkeltését és utólagos ködösítését, ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek a Fidesz szavazóit patkánynak minősítő Bangóné Borbály Ildikó, MSZP-s képviselő lemondatásáért. Látványos villámrajt után már több ezren írták alá petíciójukat.

"Bangóné Borbély Ildikó távozzon a közéletből!"- ezzel a felszólítással indítottak aláírásgyűjtést civilek a Fidesz szavazóit patkánynak minősító, szocialista politikus lemondatásáért. Felháborítónak, és félreérthetetlennek tartják Bangóné Borbély Ildikó nyilatkozatát. Úgy látják, "szabályosan lepatkányozta a vele egyet nem értő, közel 3 millió Fidesz szavazót." 

"Ez a viselkedés sem kampányidőszakban, sem kampányon kívül semmikor nem engedhető meg, ezért felkérjük, hogy Bangóné Borbély Ildikó mondjon le mandátumáról, és azonnal távozzon a közéletből!"

- fogalmaztak egyértelműen a civilek, akik szerint sem kapányidőszakban, sem kampányon kívül nem elfogadható ilyen sítilsuban emberekről beszélni.

A pár napja indított petícióit már több ezren aláírták.

Bangóné Borbély Ildikó az ATV-nek arra kérdésére, hogy miért nő folyamatosan a Fidesz támogatottsága, úgy válaszolt, hogy sok a patkány az országban. A szocialista politikus ezzel a kijelentésével mintegy 3 millió magyar embert patkányozott le.

Hatalmas botrány lett szavaiból, azonban a szocialisták ennek ellenére nem hagyták abba a gyűlölködést, és egy újabb patkányozós videót töltöttek fel hivatalos Facebook-oldalukra, amit később levettek. Az anyagba egy kommentelőt idézve azt vágták be, hogy "szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”. Mint ismert, a Fidesz székháza a Lendvay utcában található. A Fidesz nem hagyta szó nélkül a történteket, és vasárnap országos tájékoztató kampányba kezdett a szocialista gyűlöletkeltés ellen.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy úgy tűnik, hogy az MSZP-ben mindig van lejjebb. Hozzátette, hogy egészen elképesztő szánalmas mélypontja ez a magyar baloldalnak.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Aláírták az új, 15 éves gázszerződést a Gazprommal

Továbbra is biztosított az olcsó gáz Magyarországon – mondta Szijjártó Péter 2021. szeptember 27.

Elindul a Zöld Otthon Program

Egy hét múlva indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja az új, energiatakarékos ingatlant vásárló családok számára. 2021. szeptember 27.

Az idei Marketing Summit elegánsan helyezte fel a szakmát a felső polcra

Már a helyszínválasztás formabontó volt, hiszen a szervezők a megszorítások helyett, a minden tekintetében nishnek számító Haris Parkot választották a rendezvény otthonául. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!