2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Adójogi salátatörvényt nyújtott be Matolcsy

Adójogi salátatörvény-javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek a leköszönő nemzetgazdasági miniszter, Matolcsy György. A tárca a változó gazdasági-jogi környezetre hivatkozva módosítana az adó és közterheket érintő törvényeken.

A Matolcsy György által jegyzett törvényjavaslat a többi között illetékmentes örökléssel és ajándékozással segítené a lakástakarék-pénztárakat, és eltörölné a főállású anyák minimális járulékfizetési kötelezettségét is. A javaslat lehetővé teszi, hogy a kiva hatálya alá egész évben bejelentkezhessen a vállalkozó, és kedvezőbbé tesz számos kisvállalati adóra vonatkozó szabályt is. A javaslat kiterjesztené a tranzakciós illeték hatályát is, így megszűnhet a postai fehér csekk eddigi adómentessége.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!