2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Áder János: A természet sokszor figyelmeztet bennünket

A természet sokszor figyelmeztet bennünket felelőtlen döntéseink következményeire - jelentette ki a köztársasági elnök Vizúr János és Kércz Tibor "Álmodó vizek" című fotókiállításának megnyitóján.

  • Áder János: A természet sokszor figyelmeztet bennünket

Áder János azt mondta: a felvételeken aszályok, tájfunok, évszázados rekordokat megdöntő időjárási adatok eredményit is láthatjuk. A fotókon a vizek legkülönbözőbb formái, és a vízhez kapcsolódó jelenségek fedezhetők fel. Az eseményen bemutatták az azonos címmel megjelent albumot is, amely még részletesebb betekintést nyújt a témába. A kiállítást a Magyar Természettudományi Múzeumban lehet megtekinteni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!