2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Belföld

Adatvédelmi aggályokat vethet fel az ellenzéki előválasztás

Aggályos lehet adatvédelmi szempontból az ellenzéki előválasztás. Erről beszélt híradónknak a nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatóság elnöke. Péterfalvi Attila szerint mivel a magyar jogrendszer nem ismeri az előválasztás fogalmát, ezért megfelelő szabályozás sincs rá, a GDPR irányelveinek azonban minden esetben meg kell felelniük a pártoknak. Ha valaki 17 évesen szeretne szavazni, annak például szülői hozzájárulásra is szüksége lesz.

  • Adatvédelmi aggályokat vethet fel az ellenzéki előválasztás

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!