2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Acélgolyóval lőhették be a köztévé ablakát

Acélgolyóval lőhették be a köztévé ablakát a tüntetők még hétfő hajnalban- tudta meg a Magyar Idők. A rendőrség rongálás gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

  • Acélgolyóval lőhették be a köztévé ablakát

A lap azt írja: az MTVA Kunigunda utcai székháza előtt demonstrálók közül néhányan megdobálták az épületet, de az egyik ablakon látható lyuk lövésnyom lehet. A lap szerint a igazságügyi ballisztikus szakértők vizsgálják, hogy mivel lőhettek be az ablakon. Az előzetes szakvélemény szerint vélhetően csúzliból kilőtt acélgolyó, esetleg anyacsavar üthette át az üveget.

Elítélte az erőszakos kormányellenes tüntetéseket a belügyminisztérium államtitkára. Kontrát Károly a Hír Televízió kérdésére azt mondta, az elmúlt napok demonstrációin összesen 15 rendőr sérült meg.

Elfogadhatatlan, hogy az ellenzék erőszakos provokációkkal, tudatos provokációkkal erőszakos cselekménnyel provokálja és támadja a magyar rendőröket. Az elmúlt napok erőszakos tüntetésein 15 rendőr sérült meg, akiknek ezúton is mielőbbi gyógyulást, mielőbbi felépülést kívánunk – mondta el a Hír TV-nek Kontrát Károly. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!