2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

A zuglói késelő most azt állítja, már holtan talált rá feleségére

A marokkói származású férfi, A. Mohamed féltékenységből több szúrással megölte feleségét Zuglóban, a nyílt utcán. A férfi most azt állítja, nem ő volt a gyilkos, hiszen már holtan talált rá az asszonyra. Közös, kétéves kisfiukat a nagymama neveli tovább, az agresszív természetéről ismert férfi jelenleg letartóztatásban van.

Egy emberként fogtak össze a barátok a kétéves kisfiúért, aki szem- és fültanúja volt anyja halálának április 24-én, a XIV. kerületi Füredi parknál. A fiatal anyát válófélben lévő férje több késszúrással ölte meg a bérházak közelében. Mint azt az Origo is megírta, a marokkói férfi azért ölte meg a feleségét, mert betegesen féltékeny volt, és nem akarta, hogy a nő elhagyja.

A közelben lakók tisztán hallották, ahogy a 37 éves A. Mohamed arab nyelven artikulálatlanul ordít a nővel, majd a férfi elővette kését, amivel megölte. A Blikk úgy tudja, hogy

A FÉRFI A LETARTÓZTATÁSÁRÓL DÖNTŐ NYOMOZÁSI BÍRÓ ELŐTT TAGADTA TETTÉT, AZT ÁLLÍTVA, A FELESÉGE MÁR NEM ÉLT, AMIKOR Ő BEÜLT A KOCSIBA.

A. Mohamed előtt a bűncselekményt megelőzően fényes karrier állt. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Doktori Iskolájában tanult.

A kétéves kisfiút az anyai nagyanyja neveli tovább. A barátok és ismerősök gyűjtést szerveztek, hogy segítsék az életüket.

Mohamed egy igazi balhés alak volt. Állandóan kötekedett a diákokkal és a tanárokkal is. A képességei tényleg kiválóak voltak, de a magatartása elviselhetetlen.

Mindenben és mindenkiben csak a hibát kereste. Egy ideje már az egyetem területén lévő kollégiumban lakott" - mondta a lapnak a férfi egyik diáktársa.

A lap szerint a nő XIV. kerületi lakásában laktak sokáig. Kilenc hónappal ezelőtt azonban a férfi elköltözött a házból, ahol a lakók többsége udvarias, kedves embernek ismerte meg. A. Mohamed akár 20 év börtönbüntetést is kaphat.

Fotó: MTI

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ünnepel a Városligeti Műjégpálya

Szombaton ünnepli 152. születésnapját a Városligeti Műjégpálya. Az esemény egyfajta pótünnepség is lesz, mert a két esztendővel ezelőtti jubileumi emlékezés elmaradt a koronavírus-járvány miatt - tájékoztatta a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) az MTI-t.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Úgy tűnik egyértelműen kijelenthető, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolton keresztül gyakorlatilag minden követ megmozgatott, hogy vevőt találjon Budapest egyik legértékesebb ingatlanára.

Orbán Viktor: Egy bizonyos határon nem lehet túlmenni

Új elemeket is be kell építeni a családtámogatási rendszerbe, de erre csak akkor lesz lehetőség, ha kapunk még négy évet - erről is beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!