2023. 10. 05. Csütörtök Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Belföld

A zuglói késelő most azt állítja, már holtan talált rá feleségére

A marokkói származású férfi, A. Mohamed féltékenységből több szúrással megölte feleségét Zuglóban, a nyílt utcán. A férfi most azt állítja, nem ő volt a gyilkos, hiszen már holtan talált rá az asszonyra. Közös, kétéves kisfiukat a nagymama neveli tovább, az agresszív természetéről ismert férfi jelenleg letartóztatásban van.

  • A zuglói késelő most azt állítja, már holtan talált rá feleségére

Egy emberként fogtak össze a barátok a kétéves kisfiúért, aki szem- és fültanúja volt anyja halálának április 24-én, a XIV. kerületi Füredi parknál. A fiatal anyát válófélben lévő férje több késszúrással ölte meg a bérházak közelében. Mint azt az Origo is megírta, a marokkói férfi azért ölte meg a feleségét, mert betegesen féltékeny volt, és nem akarta, hogy a nő elhagyja.

A közelben lakók tisztán hallották, ahogy a 37 éves A. Mohamed arab nyelven artikulálatlanul ordít a nővel, majd a férfi elővette kését, amivel megölte. A Blikk úgy tudja, hogy

A FÉRFI A LETARTÓZTATÁSÁRÓL DÖNTŐ NYOMOZÁSI BÍRÓ ELŐTT TAGADTA TETTÉT, AZT ÁLLÍTVA, A FELESÉGE MÁR NEM ÉLT, AMIKOR Ő BEÜLT A KOCSIBA.

A. Mohamed előtt a bűncselekményt megelőzően fényes karrier állt. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Doktori Iskolájában tanult.

A kétéves kisfiút az anyai nagyanyja neveli tovább. A barátok és ismerősök gyűjtést szerveztek, hogy segítsék az életüket.

Mohamed egy igazi balhés alak volt. Állandóan kötekedett a diákokkal és a tanárokkal is. A képességei tényleg kiválóak voltak, de a magatartása elviselhetetlen.

Mindenben és mindenkiben csak a hibát kereste. Egy ideje már az egyetem területén lévő kollégiumban lakott" - mondta a lapnak a férfi egyik diáktársa.

A lap szerint a nő XIV. kerületi lakásában laktak sokáig. Kilenc hónappal ezelőtt azonban a férfi elköltözött a házból, ahol a lakók többsége udvarias, kedves embernek ismerte meg. A. Mohamed akár 20 év börtönbüntetést is kaphat.

Fotó: MTI

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

Vezércikk: Karácsony szerint megérdemelt volt a közlekedési cégvezetők prémiuma

A mai Vezércikkben a meghívott vendégek karcos és határozott véleményt formáltak Brüsszel – az uniós pénzek feltételeivel kapcsolatos – üzengetéséről, a zuglói szocialista ingatlanbotrány új fejleményeiről, Karácsony Gergely gyenge magyarázkodásáról a gigászi BKV-prémiumok ügyében, továbbá az adatvédelmi szempontból aggályos fővárosi lakógyűlésről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!