2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A tulajdonos engedélye és érvényes vezetői engedély nélkül vezetett

A 22 éves férfit rövid időn belül elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki a szécsényi nyomozók.

  • A tulajdonos engedélye és érvényes vezetői engedély nélkül vezetett

A rendőrség ügyeletére 2021. július 20-án 10 óra 38 perckor érkezett bejelentés, miszerint Nógrádmegyerben egy gépjárművet elloptak. A nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves helyi lakost.

A férfi a bejelentést megelőzően az egyik nógrádmegyeri családi házban a jármű indítókulcsát magához vette, majd a tulajdonos engedélye nélkül a gépkocsival Mátraverebélyig közlekedett. A hatóság tagjai megállapították továbbá azt is, hogy a 22 éves terhelt vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt a hatóság 2021. december 28-ig a járművezetéstől eltiltotta.

A Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók jármű önkényes elvétele és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Police.hu

Kép:police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!