2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Mese a 12 találatról

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

A tranzakciós adó főleg a vállalati szférát terheli majd + Videó

Lesznek olyan pénzügyi tranzakciók, amelyeket nem terhel majd adó, de az sem kizárt, hogy egyes esetekben a tarifa több lesz, mint egy ezrelék – mondta el a Hír TV Rájátszás című műsorában az adóügyekért felelős helyettes államtitkár. Balog Ádám közlése szerint a tranzakciós adó döntően a vállalati szférát terheli majd.

„A tranzakciós adó a háztartásokat nagyon kevéssé érinti, körülbelül kétezer forint körüli adóösszegről tudunk beszélni éves szinten, a távközlési adó átlagosan – hangsúlyozom: lehet sokkal kevesebb és valamivel több is – olyan három–négyezer forint körül lehet” – mondta Balog.

„A biztosításoknál már sokkal kérdésesebb, hiszen nagyon nagy mértékben függ a család életviszonyaitól; aki nagyobb vagyonnal rendelkezik, több gépjárművel, tehát összességében jobban tud élni, azt fogja jobban terhelni ez az adó, a többi kisebb intézkedés, úgy gondolom, jelentős hatással nem fog járni” – tette hozzá a helyettes államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.
Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

A Makk Károly rendezésében készült vígjáték nehéz időkben született, mégis az adott kor kispolgárai tudtak azonosulni a karakterekkel, amelyeknek a fő üzenete nyilvánvaló: merjenek a sarkukra állni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!