2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

A transzvesztiták szabadon fogdoshatják a gyerekeket egy budapesti LMBTQ-barát szórakozóhelyen

Az Egyesült Államok balliberális államai és Nyugat-Európa országai után, már Magyarországon is terjedő jelenség, hogy az LMBTQ-barát szórakozóhelyek tárt karokkal várják a kisgyermekek társaságát kereső, őket fogdosó transzvesztitákat, vagy az úgy nevezett "drag queeneket."

  • A transzvesztiták szabadon fogdoshatják a gyerekeket egy budapesti LMBTQ-barát szórakozóhelyen

Transzvesztiták szabadon fogdoshatják a gyerekeket egy budapesti LMBTQ-s fészekben - írja az Origo.

Egy budapesti vendéglátóegység olyan fényképekkel népszerűsíti magát a közösségi oldalán, amelyeken nőnek öltözött férfiak: gyermekek előtt vonaglanak hiányos öltözetben, vagy éppen ölelgetik a kicsiket. A bárban az eseményeket tavaly ősszel kezdték el szervezni havi rendszerességgel. Az Origo szerint ezekre kisgyerekeket is várnak, mivel a műsorok facebook hirdetéseinél nincs feltüntetve korhatár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!