2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

A transzvesztiták szabadon fogdoshatják a gyerekeket egy budapesti LMBTQ-barát szórakozóhelyen

Az Egyesült Államok balliberális államai és Nyugat-Európa országai után, már Magyarországon is terjedő jelenség, hogy az LMBTQ-barát szórakozóhelyek tárt karokkal várják a kisgyermekek társaságát kereső, őket fogdosó transzvesztitákat, vagy az úgy nevezett "drag queeneket."

  • A transzvesztiták szabadon fogdoshatják a gyerekeket egy budapesti LMBTQ-barát szórakozóhelyen

Transzvesztiták szabadon fogdoshatják a gyerekeket egy budapesti LMBTQ-s fészekben - írja az Origo.

Egy budapesti vendéglátóegység olyan fényképekkel népszerűsíti magát a közösségi oldalán, amelyeken nőnek öltözött férfiak: gyermekek előtt vonaglanak hiányos öltözetben, vagy éppen ölelgetik a kicsiket. A bárban az eseményeket tavaly ősszel kezdték el szervezni havi rendszerességgel. Az Origo szerint ezekre kisgyerekeket is várnak, mivel a műsorok facebook hirdetéseinél nincs feltüntetve korhatár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!