2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

A tervek elkészültek, a kutyafuttató mégsem épül Pécsett + videó

A pécsi Tiszta Kezek frakcióvezetője szerint erőfitogtatás történt Péterffy Attila módra. Bognár Szilvia hozzátette: Sajnos az Eszék utcai lakók kiskutya futtató nélkül maradnak, holott tucatnyi számban valósítottunk meg ilyen fejlesztéseket.

  • A tervek elkészültek, a kutyafuttató mégsem épül Pécsett + videó

Hónapok óta halogatja Pécs vezetése egy kiskutya futtató megépítését. A beruházás Bognár Szilvia a Tiszta Kezek frakcióvezetője, saját képviselői kerete terhére 1 millió forintból valósult volna meg. A tervek készen vannak, de az építkezés nem indult meg. Bognár Szilvia a huzavona mögött Péterffy Attila polgármester kicsinyes bosszúját sejti.

A frakcióvezetője kiemelte: "Itt az Eszék utcában, ahol rengeteg választópolgár él, és köztük nagyon sok kiskutya tulajdonos, amely kiskutyákat döntő többségében terápiás céllal tartják, úgy tűnik, hogy nem kapnak kiskutya futtatót. Holott az egy millió forintot már évekkel ezelőtt biztosítottam."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így riogat Pikó András + videó

Így riogat Pikó András + videó

A VIII. kerületi baloldali polgármester valótlanságokat állít az Nemzeti Közszolgálati Egyetem fejlesztésével kapcsolatban - mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté kiemelte: Pikó András a 2019-es kampányát is hazugságokra alapozta, ezt ismételné meg idén is.
Emlékük legyen áldott + videó

Emlékük legyen áldott + videó

A Parlamentben is megemlékeztek a holokauszt magyarországi áldozatairól. 1944-ben ezen a napon, április 16.-án kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása. A Mazsihisz elnöke emlékeztetett, a zsidókat ma Izraelben érő véres támadások után ismét magasra csapott az antiszemitizmus lángja a világban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!