2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:00

Belföld

A szocialista főpolgármester-helyettes éveken át segítette a pedofil írót

A szocialista párizsi főpolgármester-helyettes segítette a kisfiúkat megerőszakoló, kislányokat kínzó francia írót - számolt be a New York Times. Christophe Girard éveken keresztül fizette hotelszámláit valamint életjáradékot is intézett a baloldal ünnepelt költőjének, Gabriel Matzneff-nek. Matzneff az 1980-as években többek között folyamatos szexuális kapcsolatra kényszerített egy 14 éves kislányt. Az író ügyei most azért láttak napvilágot, mert egyik áldozata kiadott egy könyvet, amelyből kiderült, hogy Matzneff milyen kegyetlenül erőszakosodott vele. A költő ellen pedofília vádjával ügyészségi vizsgálat van folyamatban. Az ügy kapcsán azonban nemcsak Matzneff ül a vádlottak padján, hanem a francia politikai elit egy része is, amely egészen eddig védte a pedofil művészt.

  • A szocialista főpolgármester-helyettes éveken át segítette a pedofil írót

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Spanyol szövetségesének üzent Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban vasárnap.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!