2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

A Szeviép-ügy újabb kulcsfigurája szólalt meg

Napi kapcsolatban volt Ujhelyi Istvánnal a Szeviép egykori vezetője- állítja a híradónknak nyilatkozó Bereczky István. A vállalkozó, aki maga is üzletfele volt a cégnek elmondta: a Szeviép úgy szerzett állami megrendeléseket, hogy rendszeresen készpénzt adott a szocialista politikusnak.

  • A Szeviép-ügy újabb kulcsfigurája szólalt meg

Bereczky István barátja és üzlettársa volt a volt Szeviép-vezérnek, Baranyi Sándornak, így állítása szerint jól látta, hogy működnek a cég ügyletei. A vállalkozó emlékeztetett a Szeviép csődbemenetele után őt és több más céget összesen több tízmilliárd forinttal károsították meg.

Bereczky híradónknak arról beszélt, hogy az akkori vezető szocialista politikusok állami megrendeléseket hoztak, ehhez viszont ki kellett fizetni őket.

A megrendelésekért nem csak készpénzt fogadott el Ujhelyi István - legalábbis ez derül ki abból, amit korábban a Szeviép volt vezetője, Baranyi István mondott. Állítása szerint a cég újította fel a politikus házát több tízmillió forintért. A szocialista EP-képviselő ezt azóta is tagadja.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!