2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

A rendőrök menekítették ki stábunkat Magyar Péter tüntetésén + videó

Magyar Péter eredetileg békés tüntetésre szólította fel a híveit, de ezt mégsem sikerült megvalósítani - ahogy az imént láthatták. A Híradó stúdiójában Futó Boglárka nyilatkozott a tegnapi eseményekről.

  • A rendőrök menekítették ki stábunkat Magyar Péter tüntetésén + videó

Egészen ijesztő hangulat alakult ki a tüntetés végén. A Napi aktuálisban élő bejelentkezés közben inzultálták Futó Boglárkát.

Magyar Péter a demonstráción beszédet mondott és amikor észrevette a stábot, akkor a tüntető tömeg tudtára is adta, hogy melyik sajtóorgánumhoz tartozik.  

Futó Boglárka közlése szerint a hangulat félelemkeltő volt, az események pedig odáig fajultak, hogy egy rendőr felajánlotta azt, hogy elkíséri kollégáinkat az autóig.

 

Teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!