2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

A PM megszüntetné a TEK-et

Egyik intézkedésével a Terrorelhárítási Központot is megszüntetné a Bajnaival szövetséges Párbeszéd Magyarország.

Scheiring Gábor felülvizsgálná a 2010 és 2014 között államosított vállalatok ügyleteit, amivel szerinte javítani lehetne a költségvetés egyenlegét.

– Felül kell vizsgálni, hogy ez a 657 milliárd forint, amit Orbán Viktor eltapsolt mindenféle vagyonügyletekre, amivel kizárólag Orbán Viktor haverjai jártak jól, ezek közül melyik az, amelyikből ki lehet szállni. Megállítani például a stadionépítéseket, amelyekre súlyos tízmilliárdok folynak el. Felszámolni a Terrorelhárítási Központot, amivel megint csak tízmilliárdokat lehetne spórolni – mondta Scheiring Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!