2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

A pedagógusok háromnegyede regisztrált az oltásra

A pedagógusok háromnegyede regisztrált az oltásra - mondta a Klebelsberg Központ elnöke a Magyar Nemzetnek. Hajnal Gabriella hangsúlyozta, hogy az oltási programban mindenki részt vehet, aki kapcsolatba kerül a gyerekekkel, így például az iskolai vagy óvodai konyhán dolgozók, vagy azok az egyetemi hallgatók is, akik a gyakorlatukat végzik. Hajnal Gabriella arra is felhívta a figyelmet, hogy közeledik az általános iskolát szeptemberben kezdő gyerekek beiratkozása, amelyre április 15-én és 16-án van lehetőség. A járvány miatt idén is online jelentkezést javasolnak a szülőknek.

  • A pedagógusok háromnegyede regisztrált az oltásra

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!