2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

A Pécsi Ítélőtábla is elutasította a komlói ellenzék beadványát

Marad a fideszes vezetés Komlón. A Pécsi Ítélőtábla ugyanis elutasította a megismételt polgármester választás megismétlését kezdeményező ellenzéki beadványt. A településen az Összefogás Komlóért Egyesület szerette volna a második voksolás eredményét érvényteleníteni. Egy korábbi ételosztás miatt emeltek kifogást, de azt a választási bizottság majd a bíróság is elutasította.

  • A Pécsi Ítélőtábla is elutasította a komlói ellenzék beadványát

A volt bányászvárosban így marad a korábbi Fidesz-KDNP-s polgármester Polics József, viszont a képviselő testületben többségben lesznek az egyesület tagjai. Alakuló ülésük várhatóan december 5-én lesz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!