2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A Pécsi Ítélőtábla is elutasította a komlói ellenzék beadványát

Marad a fideszes vezetés Komlón. A Pécsi Ítélőtábla ugyanis elutasította a megismételt polgármester választás megismétlését kezdeményező ellenzéki beadványt. A településen az Összefogás Komlóért Egyesület szerette volna a második voksolás eredményét érvényteleníteni. Egy korábbi ételosztás miatt emeltek kifogást, de azt a választási bizottság majd a bíróság is elutasította.

A volt bányászvárosban így marad a korábbi Fidesz-KDNP-s polgármester Polics József, viszont a képviselő testületben többségben lesznek az egyesület tagjai. Alakuló ülésük várhatóan december 5-én lesz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!