2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Történelem a Maros sodrásában 03:00

Belföld

A Partizán mögött is Soros embere áll

  • A Partizán mögött is Soros embere áll

Az osztrák Raiffeisen Bank magyarországi fióktelepének felügyelőbizottsági tagja állhat a Gulyás Márton vezette Partizán mögött – erről ír a Tűzfalcsoport legújabb elemzésében. A portál a Partizán gazdálkodásáról azt írta, senki nem tudja pontosan, hogy miből és hogyan indult el a baloldali YouTube-csatorna, de az biztos, sok tízmillió forintra volt szükség ahhoz, hogy Gulyás Márton a stúdiónak alkalmas helyet béreljen, és már a kezdetekben is közel húszfős stábot fizessen. „Bár Gulyás átláthatóságról beszél, valójában semmit nem árult el arról, hogy ki is támogatta a kezdetektől a csatorna indulását. Most egy érdekes dokumentumra bukkantunk: 

előkerült a Partizán Rendszerkritikus Alapítvány alapítójának, Igaz Katalinnak a neve, akiről 2018-bán Márki-Zay Péter »importált agitátoraként« lehetett olvasni”

 – írta a Tűzfalcsoport.

Mint fogalmaztak, az indulótőkét papíron biztosító hölgy bankár, és emellett elkötelezett civil aktivista, a hazai Soros-féle jogvédő szervezet, a TASZ felügyelőbizottsági tagja. Hozzátették, a Partizán Rendszerkritikus Alapítvány beszámolóiból semmi nem derül ki arról, hogy pontosan milyen külföldi támogatások érkeztek a YouTube-csatornához, de tény, hogy az általuk a Facebookon közzétett posztokból következtetni lehet bizonyos támogatásokra. 

„Például így tudhatta meg a közvélemény, hogy a National Endowment for Democracy támogatta a kampányban országjáró kamionjukat, de egy másik posztból derült ki a German Marshall Fund támogatása is, de ezekre a civil szervezetekre a beszámolókból nem lehetett rábukkanni”

– olvasható a portál írásában.

 

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!