2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

A nyugati világ nem a békéért, hanem a háborúért dolgozik + videó

A Nyugati világ vezetői ma nem a békéért, hanem a háborúért dolgoznak - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója napirend előtt az Országgyűlésben. Mint fogalmazott: nem távolodunk a harmadik világháborútól, hanem éppen közeledünk felé.

  • A nyugati világ nem a békéért, hanem a háborúért dolgozik + videó

Európa, rég nem látott veszély felé masírozik és sajnos azt láthatjuk, hogy egyre nagyobb lépteket tesz. Erről Hollik István beszélt, aki ismét felhívta a figyelmet arra, hogy az Ukrajnai háború folytatásával nem távolodunk a III. világháborútól, hanem éppen közeledünk felé.

Az előttünk álló időszak egyik fontos kérdése, hogy lesz-e háborús eszkaláció - erről beszélt válaszában a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Uniós vezetők ugyanis nyíltan beszélnek két alapvető szándékról. Egyrészt arról, hogy át kellene térni hadigazdasági üzemmódba. Ez a kifejezés nem tőlem, hanem az Európai bizottság elnökétől származik. Másrészt arról, hogy európai katonákat is kellene küldeni Ukrajnába. Egyik kockázatosabb, mint a másik. Alapvető körülmény most, hogy az Európai fegyverszállítások Ukrajnába folyamatosak. Eközben a német parlament most már nagy hatótávolságú fegyverek küldését is támogatja

- mutatott rá Dömötör Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!