2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

A nemzetközi bírálatok ellenére Karácsonyék továbbra is kiállnak Bíró László mellett

Egyre több nemzetközi bírálat érkezik az ellenzék szerencsi országgyűlési képviselőjelöltjével kapcsolatban, Karácsony Gergelyék mégsem hátrálnak ki mögüle. Az Európai Zsidó Szövetség elnöke után Osnat Mark izraeli politikus is megszólalt Bíró László jelölése kapcsán. A képviselőnő szerint képmutató a baloldali pártok magatartása. Magyar jogvédők is sorra ítélik el az ellenzék jelöltjét, Setét Jenő roma polgárjogi aktivista szerint szégyenletes, hogy a baloldali pártok egy olyan embert támogatnak, aki a gyűlöletkeltést használja politikai fegyveréül.

  • A nemzetközi bírálatok ellenére Karácsonyék továbbra is kiállnak Bíró László mellett

Felháborító, hogy míg az izraeli baloldal a jobbközép Likud pártot vádolja azzal, hogy fasisztákkal szövetkezik, európai barátai egy nyíltan antiszemita jelölt mögött sorakoznak fel.

Ezt írta közösségi oldalán Osnat Mark izraeli parlamenti képviselő Bíró Lászlóval kapcsolatban. A politikus szerint képmutató a baloldali pártok magatartása.

Karácsony Gergely és pártja a Párbeszéd közben továbbra sem hátrál ki az ellenzék szerencsi országgyűlési képviselő-jelöltje mögül. A főpolgármestert ezúttal is hiába kérdeztük.

Setét Jenő roma polgárjogi aktivista szerint éppen a baloldali pártok azok, akik rasszistákat mosdatnak. Úgy fogalmazott:

szégyenletes, hogy az ellenzék egy olyan embert támogat, aki a gyűlöletkeltést használja politikai fegyveréül.

Korábban az Európai Zsidó Szövetség elnöke is elítélte Bíró László jelölését. Menachem Margolin szerint

nagyon rossz üzenetet hordoz egy olyan személyt támogatni, akinek a megnyilvánulásai veszélyesek lehetnek a zsidók számára.

Bíró László korábban több nyíltan antiszemita kijelentést is tett, Budapestet Judapestnek nevezte, az izraeli turistákat pedig tetűcsúszdásoknak. Tanúk állítása szerint pedig egy csernelyi varroda vezetőjeként lelövéssel fenyegette meg a dolgozóit, mert az elmaradt béreik után érdeklődtek.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!