2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Az Európai Zsidó Szövetség is elítéli Bíró Lászlót

Az Európai Zsidó Szövetség elítéli az antiszemita kijelentéseket tevő Bíró Lászlót. Menachem Margolin azt várja az európai pártoktól, hogy ítéljenek el minden olyan jelöltet, akiknek kijelentései veszélyesek lehetnek a zsidókra nézve. Hozzátette, hogy az ilyen személyeknek nincs helye a közéletben. Az ellenzéki pártok továbbra is a Budapestet "judapestnek", az izraeli turistákat pedig "tetűcsúszdásoknak" nevező Bírót támogatják.

  • Az Európai Zsidó Szövetség is elítéli Bíró Lászlót

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!