2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

A nemzetbiztonsági bizottság elé kerül Gruevszki ügye

A macedón miniszterelnök ügyéről a magyar parlament nemzetbiztonsági bizottsága is tárgyal majd.

  • A nemzetbiztonsági bizottság elé kerül Gruevszki ügye

A Hír TV híradójának Mirkóczki Ádám bizottsági elnök azt nyilatkozta, hogy Nikola Gruevszki utazását és menedékérelmét a jövő héten kedden veszik napirendre. „Ezt az ügyet, amikor robbant, azt ki is jelentettem és meg is küldtem a BM-nek, hogy soron kívül tárgyaljuk. Tehát a napirendek közé fel van véve, tehát ilyen értelemben Molnár Zsolt nyitott kapukat dönget, hiszen ez bekerült aktuális nemzetbiztonsági ügyek címén a napirendek közé, tehát ezzel fogunk kezdeni” – közölte a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Meseterápia felnőtteknek

Radar - Meseterápia felnőtteknek

A mese nemcsak gyerekeknek való, sőt! A meseterápia vagy más néven mesefoglalkozás, az emberi lét kérdéseit vizsgálja fiktív történetek segítségiségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!