2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A nehézségek ellenére Komló ismét sikeres volt 2023-ban + videó

A nehézségek ellenére Komló ismét sikeres volt 2023-ban - erről a város polgármestere és a térség országgyűlési képviselője beszélt hagyományos évnyitó sajtótájékoztatóján. A város továbbra is számíthat a kormány támogatására, 2024-ben újabb közel 600 millió forint érkezik a település számlájára.

  • A nehézségek ellenére Komló ismét sikeres volt 2023-ban + videó

A Kaptár művelődési ház átadása, belvárosi közterületek, terek megújulása, utak és járdák felújítása. Többek között ezek voltak Komló 2023-as fontosabb beruházásai. Az orosz-ukrán háború és a magas infláció ellenére Baranya vármegye második legnagyobb városának polgármestere arról beszélt évindító tájékoztatóján, hogy a település ismét sikeres évet zárt.

A kormány, ahogy eddig, ezután is támogatni fogja a volt bányász várost – jelentette ki Hoppál Péter, a térség országgyűlési képviselője.

Komló 2024-ben közel 600 millió forintot kap, folyamatban lévő beruházásai befejezésére illetve a helyi tömegközlekedés támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Leigazolná a Manchester United Kerkez Milost?

Leigazolná a Manchester United Kerkez Milost?

A Chelsea után a Manchester United is érdeklődik Kerkez Milos, a magyar labdarúgó-válogatott védője iránt – értesült Ben Jacobs szigetországi átigazolási szakértő a Metropol beszámolója szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!