2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

„A Migration Aid beismerte, segítik az illegális migrációt”

  • „A Migration Aid beismerte, segítik az illegális migrációt”

A párttá alakulással elismerte a Migration Aid, hogy bevándorlást támogató szervezet - mondta a KDNP országgyűlési képviselője Magyarország élőben című műsorunkban.

Nacsa Lőrinc szerint ezért be kell zárni a törvényi kiskaput, ami a bevándorlási különadó szabályozásában van. A pártok ugyanis mentesülnek a közteher fizetése alól.

Ők azzal, hogy kiakarják kerülni, találtak egy kiskaput a törvénybe, hiszen a pártokra nem vonatkozik ez a bevándorlási különadó. Avval, hogy ezt a lépést megteszik, azzal beismerik, hogy folytatnak ilyen tevékenységet, segítik az illegális migrációt. Másrészt a párttá alakulás adminisztrációja költségek. A Magyarországon nagyon szigorú pártfinanszírozási törvény mutatja azt, hogy itt nagyon komoly összegről beszélhetünk - hangoztatta a képviselő.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!