2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

A migránsok soron kívüli oltása mellett állt ki a baloldali sajtó

Kocsis Mátét támadta a balliberális sajtó, amiért a Fidesz frakcióvezetője a napokban közzétett Facebook-bejegyzésében arra hívta fel a figyelmet, hogy a Soros György által támogatott Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) más hátrányos helyzetű csoportok mellett migránsok elsőbbséggel történő beoltását szorgalmazta

egy, a honlapjukon nemrégiben közzétett dokumentumban. A Telex szerint a TASZ levelében csak „kiragadott részletet” képez a migránsok soron kívüli oltásáról szóló rész, s azt hangoztatták, hogy a kommüniké „tejes szövegéből” az derül ki, hogy a „jogvédő szervezet nem a bevándorlókat célzó, hanem a magyarországi szegénytelepek és a hátrányos helyzetű települések lakóit segítő speciális járványügyi intézkedéseket javasolt”.

 

Ám mint Kocsis Máté rámutatott: a TASZ levelének „7. oldalán kibújik a szög a zsákból. Tételesen felsorolják, hogy kiknek kellene szerintük elsőbbséget (elsőbbséget!) adni az oltásoknál”.

A listán az egészségügyi dolgozók, a koruk vagy egészségügyi állapotuk miatt nagyobb kockázatnak kitettek, és több felsorolt csoport mellett a „migránsok” is szerepelnek.

Kocsis Máté ezzel kapcsolatos Facebook-bejegyzését itt tudják megtekinteni.

 

Kocsis Máté rövid választ tett közzé közösségi oldalán Arató Gergelynek, a DK-nak és az összes oltásellenesnek:

"A baloldaliak hónapok óta azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák az embereket az oltásokkal kapcsolatban, petíciót indítottak a vakcinák ellen, és kamu hírekkel támadtak szinte mindent a járvány elleni védekezés közben. Oltásellenes kampányukat a regisztráció szétverésével kezdték, majd meghazudtolták az engedélyezésben részt vevő szakembereket, támadták a beszerzést, a Gyurcsány-párti polgármesterek pedig odáig süllyedtek, hogy elzárták a helyi emberektől az oltóanyagot.

 

A baloldalt felelősség terheli minden olyan ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról, vagy elbizonytalanítottak.

 

Egész Európában nálunk lett eddig beoltva a legtöbb ember, mert a kormány már az első pillanatban bátor és jó döntést hozott, amikor nem várt az ügyetlenkedő brüsszeli beszerzésre.

 

A TASZ pedig hiába nyávog, a Telex.hu újságírója pedig hiába ferdít, és hiába mosdatja a Soros-féle álcivil szervezetet, ugyanis az teljesen elfogadhatatlan, hogy a migránsok előbb kapjanak oltást, mint a magyarok. Márpedig a TASZ a levelében ezt javasolta. Hát ne kapjanak.

 

Szégyen és bűn, amit a baloldal és a propagandasajtója hónapok óta művel."

 

Az ezzel kapcsolatos bejegyzését itt tudják megtekinteni.

 

A kép forrása: Kocsis Máté Facebook-oldala

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!