2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

A mézfogyasztást népszerűsítette Fazekas

Az egészséges táplálkozást népszerűsítette a szigetszentmiklósi művészeti iskolában a földművelésügyi miniszter. Az intézményben mézes teával és mézzel ízesített ételekkel várták a diákokat.

Fazekas Sándor kiemelte: a program célja, hogy felhívják a figyelmet a magyar méz és más méhészeti termékek fontosságára és a helyi készítésű élelmiszerekre.

„A mézes reggeli egy olyan kezdeményezés, amelynek a célja, hogy minden évben legyen egy olyan nap az iskolákban, amikor mézet, illetve mézzel készült ételeket fogyasztanak a gyerekek. Hozzájárul, hogy megismerjék a mézet és azt, hogy itt egy nagyon finom ínyencségről van szó. Szlovén kezdeményezésre csatlakoztunk ehhez a programhoz, Magyarország az első Szlovénia után, amely fölvállalta ezt, így összesen 19 megyénkben, 67 iskolában ma mézes reggelit fogyasztanak a gyerekek” – hangsúlyozta az esemény kapcsán Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!