2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

A magyar kormány szerint egy családokat megvédő Brüsszelre van szükség

  • A magyar kormány szerint egy családokat megvédő Brüsszelre van szükség

Olyan brüsszeli vezetésre van szükség amely megvédi az európai polgárokat és családokat – jelentette ki Nacsa Lőrinc. A KDNP frakciószóvivője szerint a következő időkben a migrációs nyomás fokozatosan nőni fog Törökország felől, a mostani brüsszeli vezetés pedig ahelyett, hogy foglalkozna a problémával inkább tagadja azt.

„Hogyha marad ez a bevándorláspárti brüsszeli vezetés, ami ahelyett, hogy kezelné a migrációt tagadja azt és migránskártyával, migránsvízummal, bevándorlókat segítő pénzügyi alappal próbálja segíteni a bevándorlókat, akkor Európa bevándorlókontinenssé fog változni. Az európai parlamenti választásoknak ez a tétje. Európa vagy lecseréli a vezetőit, vagy elveszti a kontinenst” – mondta a kormánypárti politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!