2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 03:00

Belföld

A lépcsőn lerángatva próbálta kirabolni – vádemelés (videóval)

A Monori Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a vasútállomás peronján akart kirabolni egy nőt.

  • A lépcsőn lerángatva próbálta kirabolni – vádemelés (videóval)

A vádirat szerint a férfi 2021. június 10-én, délelőtt a monori vasútállomáson figyelt fel a sértett nőre, aki egyedül tartott a peron felé, kezében egy táskával. Az elkövető elhatározta, hogy megszerzi a táskát, ezért követni kezdet a nőt és utolérve meg is szólította. Aprópénzt kért tőle, arra hivatkozva, hogy most engedték ki a börtönből.

A nő kitért előle, majd az aluljáróból a peronra ment a lépcsőkön. A férfi követte a nőt, majd a lépcsősor tetején megragadta a sértett táskáját és megpróbálta kirántani a kezéből. Miután a sértett nem engedte el a táskát, az elkövető erősen rángatni kezdte azt és vele a nőt is az aluljáró irányába. A férfi az időközben földre került nőt nyolc lépcsőfokon keresztül rángatta lefelé a táskájánál fogva.

A cselekménynek az vetett véget, hogy időközben más is a peronhoz érkezett, melynek hatására az elkövető először úgy tett, mintha csak fel akarta volna segíteni a sértettet, majd elmenekült a helyszínről a táska nélkül. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el a támadás következtében.

Az ügyben a Monori Járási Ügyészség rablás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a férfival szemben, aki letartóztatásban várja a bírósági eljárást. Az elkövető elfogásával kapcsolatos videó az alábbi linken tekinthető meg: https://youtu.be/IEgPtcpWBP8

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!