2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

A Lánchíd lehetséges felújítójának rendezvényén fotózták le Tüttő Katát

Az A-Híd Zrt. exluzív rendezvényén fényképezték le Karácsony egyik helyettesét kinevezése után alig két héttel. A Magyar Nemzet információi szerint ezt a céget szemelte ki a baloldali városvezetés a Lánchíd felújítására. A lapnak több forrás is megerősítette, hogy Tüttő Kata többször is egyeztetett az A-híd képviselőivel. Ez azért is figyelemre méltó, mert Karácsony Gergely korábban elszólta magát azzal kapcsolatban, hogy a jogszabályi korlátok ellenére azt szeretnék: a Margit híd felújítására a Demszky-korszakban megbízást kapó konzorcium is indulhasson a közbeszerzésen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!