2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Belföld

A lakosság 58 százaléka elégedett az oltási folyamattal

Egyre több uniós tagállam követi a magyar példát és elismerték, hogy az orosz és a kínai vakcina segíthet túljutni az oltóanyaghiányon. A Századvég friss felméréséből pedig az derül ki, hogy a magyarok 52 százaléka Brüsszelt tartja felelősnek azért, amiért kevés vakcina érkezik Európába. Magyarországon gyors ütemben halad a lakosság beoltása, eddig több mint 1 millió 200 ezren kapták meg az első adag vakcinát. Hazánkban a megkérdezettek 58 százaléka elégedett a koronavírus ellen zajló oltási folyamattal.

  • A lakosság 58 százaléka elégedett az oltási folyamattal

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Szakma Sztár-fesztiválon mond beszédet Orbán Viktor + videó

A Szakma Sztár-fesztiválon mond beszédet Orbán Viktor + videó

Orbán Viktor miniszterelnök beszéde nyitja meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett XVII. Szakma Sztár Fesztivált, amit Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban rendeznek meg. Kövesse élőben a beszédet a hirtv.hu-n!

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje az elmúlt hetekben többször beszélt már arról, hogy Budapesten Gyurcsány Ferenc a főnök, hiszen Karácsony Gerely semmilyen kérdésben sem tud önálló döntést hozni, mindenben a bukott kormányfő diktál neki.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!