2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Nagyapám Horthy Miklós

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A közgyűlés elfogadta a büdzsé tervezetét

Elfogadta a jövő évi költségvetési tervezetét a Fővárosi Közgyűlés.

Ennek értelmében a 2014-es büdzsében nem lehet működési hiány, a hitelszerződésekben vállalt kötelezettségeket pedig maradéktalanul teljesíteni kell. Rögzítették azt is, hogy új kötelezettséget csak külső forrás bevonásával lehet vállalni. A tervezet emellett a fejlesztési kiadások csökkenésével számol, a közösségi közlekedéshez kapcsolódó kötöttpályás-beruházásokat, valamint a csatornahálózat, és a Duna menti területek fejlesztését uniós társfinanszírozással valósítanák meg. 2014-ben a 4-es metró próbaüzemét is beindítanák.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!