2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

A koronavírus átfertőzését vizsgálják

Reprezentatív vizsgálatsorozat indult, melynek során a koronavírus átfertőzöttségi szintjét vizsgálják. Minden térségben különböző nemű és korcsoportú embereket vizsgálnak majd. Az alanyokat telefonon és az ügyfélkapun keresik meg. Az ingyenes vizsgálat folyamata betegfelvétellel kezdődik, utána egy kérdőívet töltenek ki, majd ezt követően megtörténik a mintavétel. Ez utóbbi egy vérvételből és orr-, torokváladék vételből áll.

  • A koronavírus átfertőzését vizsgálják

"Nagyon fontos, hogy pontos adataink legyenek egész Magyarországra, és a különböző régiókra vonatkoztatva járványügyi szempontból. Hol tartunk most, hol tartunk két hónapnyi restriktív intézkedések következtében. Azaz hogyan sikerült kordában tartani, megfékezni, ellaposítani a járványgörbét, illetve a járványt."

- mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!