2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

A kormányt támadja Vadai Ágnes koronavírus-ügyben

„Az ellenzék irányítóereje a közös győzelem érdekében történő összefogás” – jelentette ki Vadai Ágnes az ATV Start című műsorában, hozzátéve, hogy bár nyilvánvalóan szeretnének a legnagyobb ellenzéki párt lenni. Úgy fogalmazott: „felelősséggel jár, hogy mi vagyunk a legnagyobb párt, de nem vagyunk vezető erő és az, hogy ebből aztán kormányzás legyen az csak közösen megy” - olvasható a mandiner.hu-n.

  • A kormányt támadja Vadai Ágnes koronavírus-ügyben

Vadai az átlépett vagy átcsábított szocialista polgármesterekkel kapcsolatban azt mondta: „az szerintem egy természetes dolog, hogy egy párt nem akar kicsi maradni”. Szerinte egy olyan párt, amely az EP-választáson a legtöbb mandátumot szerezte az ellenzék közül, majd növelte képviselői számát az önkormányzati választásokon is, az mások számára is vonzóvá válhat. Úgy fogalmazott:

„senkinek nem tartunk pisztolyt a fejéhez, hogy be kell lépni a Demokratikus Koalícióba”.

Vadai Ágnes a koronavírusról is beszélt. Szerinte nincs világos forgatókönyv a helyzetre. Úgy fogalmazott:

„nem kaptak az állampolgárok konkrét felvilágosítást arról, hogy pontosan mi a helyzet”

és szerinte ezt mutatja a boltokban megindult nagy felvásárlási láz is. Úgy vélte, hogy a napi két sajtótájékoztató az ügyben kevés és szerinte a háziorvosok sem kaptak elegendő információt. Úgy vélte, hogy az sem jó válasz az esetlegesen megbetegedett embereknek, hogy menjen el a háziorvoshoz, mert nem mindenhol van. Meglátása szerint ezekre a folyamatokra évekkel ezelőtt fel kellett volna készülni, a forgatókönyvnek el kellett volna készülnie és évente gyakorolni azt - írta a portál.

mandiner.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!