2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

A kiszivárgott DK-s hangfelvétel lavinát indított el Pécsett

Önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondásra szólította fel a DK pécsi elnökét Hoppál Péter. Gyurcsány Ferenc pártjának pécsi tagjai politikai szövetségeseikről és saját párttársaikról is minősíthetetlen módon nyilvánultak meg. Kunszt Márta a fideszes politikus beszéde előtt elhagyta a közgyűlés termét, később pedig újságíróknak azt mondta: nem nyilatkozik az ügyben.

  • A kiszivárgott DK-s hangfelvétel lavinát indított el Pécsett

Hétfőn került a Magyar Nemzet birtokába egy hangfelvétel, amin Gyurcsány Ferenc pártjának pécsi elnöke arról beszél: hiába fogott össze az ellenzék, a csoportosuláson belül rendszeresek a viták. A Demokratikus Koalíció helyi tagjai a politikai szövetségeseikről és saját párttársaikról is minősíthetetlen stílusban nyilvánultak meg ezen a taggyűlésen. A napilap rámutat, hogy a helyi szervezetnek egy olyan vállalkozó adott pénzt, aki tisztességtelen módon szerzett vagyont egyes párttagok pedig az ülésen az illetőt bűnözőnek nevezték.

Hoppál Péter, a Fidesz pécsi szervezetének elnöke megdöbbentőnek nevezte a hangfelvétel tartalmát és felszólította a DK-t, hogy rendezze az ellenzék kétes finanszírozásáról szóló híreket.

 
Kunszt Márta nem kívánt nyilatkozni az ügyben 
 

Kunszt Mária egyedül egy sajtóközleményt adott ki, amiben bizonyítékokat követelt Hoppál Pétertől. A pécsi DK vezetője azonban a közgyűlésben már nem hallgatta meg a kormánypárti politikus felszólalását.

Kunszt fontosabbnak tartotta a pécsi közgyűlés alatt a szocialista Gulyás Emillel folytatott megbeszélését.

Hoppál Péter eközben a pécsi közgyűlésen arról beszélt, hogy a hangfelvétel lavinát indított el a pécsi választópolgárok körében. A politikus a beszédének végén felszólította a pécsi Demokratikus Koalíció képviselőit, adják vissza mandátumukat.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!